Tilbud

Vi er spesialister på maling og oppussing av fasader i tre og mur samt trappeoppganger i bygninger. Vårt tilbud er rettet mot eiendomsforvaltere og borettslag.
Våre tjenester

Mange års erfaring og dusinvis av malings- og oppussingsprosjekter setter oss i stand til enkelt å sette oss inn i og forstå hvilke behov og utfordringer våre kunder måtte ha. Vi vet hva som er viktig for en forvalter:

koszty
1

Et attraktivt tilbud

For deg som kunde, utarbeider vi gjerne et gratis tilbud. Tilbudet er detaljert utformet slik at ingen ekstra og skjulte kostnader skal tilkomme.
zaufanie
2

Firmaet skal være pålitelig

Vi samarbeider tett med ledende produsenter som utarbeider egne rapporter for hvert prosjekt. Utførelse i henhold til deres retningslinjer gir kunden produsentgaranti for mange år.
jakosc 2
3

Høy kvalitet

Vårt team består av kompetente og erfarne medarbeidere. Alt arbeid utføres uten underleverandører, noe som gjør at vi har full kontroll på hele prosessen.
mieszkancy 2
4

Beboerne skal være fornøyde

Vi er klar over at all oppussing er en belasting for innbyggere, derfor utfører vi arbeidet vårt så effektivt som mulig og etter en fastsatt fremdriftsplan. Dette gjør at oppussingen blir mye mindre belastende.
Maling og oppussing av fasader og trappeoppganger

Er du eiendomsforvalter
og har flere spørsmål?
Kontakt oss!