Vask av fasade og tak

BUMA

Tak- og fasadevask.
Slik vasker du hus utvendig.

Når vi tenker om å vedlikeholde våre hjem eller bygninger, overser vi ofte viktigheten av utvendig rengjøring. Regelmessig hus vask er avgjørende både for bygnings utseende og levetid. En enkelt vask kan ofte gjenopprette en bygnings fasade til opprinnelig stand. Uten utvendig renhold kan levetiden til bygningens materialer bli vesentlig forkortet av mugg, mose, alger, sopp og andre miljøfaktorer. Dette er spesielt viktig å vurdere ettersom de fleste maling firmaer har begrenset garanti og uten riktig vedlikehold vil malingen ikke vare lenge. I denne artikkelen skal vi forklare hvordan vaske utsiden av bygninger for å sikre deres levetid og beholde garanti.

Kontakt med riktig firma er avgjørende

Bruk av feil kjemiske preparater for å vaske en fasade kan forårsake permanent skade som misfarging, sprekker eller til og med helt  ødeleggelse. Dette er grunnen til at det er sterkt anbefalt å bruke tjenester av fagfolk innen fasaderengjøring. De har  kompetanse, erfaring og vil bruke riktige kjemiske midler og utstyr for spesifikke typer fasader og elementer som vinduer, takstein og takrenner. I tillegg til basic tak- og fasadevask kan de utføres rens av sopp, mose og alger. Investering i profesjonell rengjøring av tak og fasade vil spare deg for penger, tid og potensielle langsiktige skader på huset ditt.

Sikkerhet på arbeidsplassen

Det er viktig å sikre område rund bygning mens grundig fasadevask pågår, spesielt hvis prosessen utføres på et offentlig sted, f.eks. borettslag eller sameie. Vask involverer vann, såpe og andre rengjøringsmidler som kan gjøre fortauet eller andre overflater glatte og farlige å gå på. I tillegg kan rengjøringsmidler være farlige for folk og dyr som ved et uhell kommer i kontakt med dem. For å forhindre ulykker og sikre området der vi jobber må det merkes arbeidsplassen med skilt for å informere andre om den pågående hus rengjøring.

Vi vil gjerne svare på alle spørsmål angående utvendig vask og vedlikehold, samt maling. Vi tilbyr årlig vask av tak og takrenner, vegger og vask før maling. Kontakt oss for gratis befaring.

Be om gratis befaring