Bor du i Oslo og trenger ny kledning på huset?

Buma bytter kledning på huset ditt så du får varmere bolig og billigere strømregning i vinter.

1

Sikrer beboers bomiljø

Buma gjør vedlikeholdet enkelt og smidig for beboere. Vi forsøker å sikre god tilkomst for alle, hele tiden.
2

Fastpris med garanti

Dere får fastpris på prosjektet. Dette sikrer at det ikke kommer uventende kostnader og bidrar til enklere finansieringen. Samtidig får dere 5-års garanti på arbeidet og mellom 10-16 års produsentgaranti på materialene.
3

Vi tar hånd om alt

Med 17 års erfaring og 150 prosjekter bak oss, så sørger vi for en problemfri prosess for dere, som oppfyller alle krav til kvalitet, kostnad og som blir levert til avtalt tid.

På tide å bytte kledningen?

Stygg & råteskader

Kledningen er veldig utsatt for vær og vind og er derfor noe som må vedlikeholdes. Er kledningen slitt og har råteskader, er dette tegn på at kledningen burde byttes.

Energitap & høy strømregning

Gammel kledning og dårlig isolasjon gjør huset lite energieffektivt. Med dagens strømpriser, kan du spare mye penger ved å bytte kledning.

Skade på kledningen

Har du vært uheldig og kledningen har blitt ødelagt? Å bytte kledning er noe man gjør sjeldent og er derfor lønnsomt å gjøre det grundig når man først må bytte.

Velg en profesjonell håndverker

Buma gjør renoveringsprosjektet trygt for alle beboerene der vi utfører prosjekter. Med mye erfaring og en utarbeidet prosess, fokuserer vi på følgende for å gjøre renoveringen så enkel og smidig som mulig:

Slik ser prosjektet ut

1

Gratis befaring

En av våre eksperter kommer hjem til deg, går gjennom prosjektets omfang og hvilke mål dere har. Vi finner sammen ut av hvilke løsninger som vil være best og som vil løse problemet deres.

Målet vårt med befaringen er å ha mest mulig informasjon for å sende et tilbud som er tilpasset dere.

2

Tilpasset tilbud

Dere får et gratis og uforpliktende tilbud med alle tiltakene som burde gjøres. Tiltakene er noe dere kan utføre med hvilken som helst leverandør og vi er alltid ærlige på hva som faktisk burde gjøres.

Vi kommer derfor ikke til å sende et tilbud kun med tiltak som er lønnsomt for oss.

Tilbudet inkluderer også en rapport fra produsentene.

3

Fremdriftsplan

Så fort dere har godkjent tilbudet, får dere en fremdriftsplan med oversikt over hvor mange som skal jobbe der og hvilke steg som kommer til å skje.

Vi fokuserer på å gjøre byggingprosessen så smidig som mulig. Dette betyr at vi blant annet ser hvordan vi kan bruke så lite plass som mulig om gangen.

4

Bygging starter

Når alt er klart, kommer våre ansatte for å starte renoveringen. Vi varsler alle beboere med lapper på bygningen i forkant.

Buma er en totalentreprenør og vi gjør derfor alt arbeidet med egne ansatte. Dette gjør at vi ikke har behov for å leie inn arbeidskraft, noe som gjør hele prosessen forutsigbar og kontrollert.

Under hele prosjektet blir du holdt oppdatert på hvor langt i fremdriftsplanen vi er slik at du alltid vet det neste steget.

5

Sluttbefaring

Når prosjektet er ferdig, kommer vi på en sluttbefaring for å se at alt er som det skal og at dere er fornøyd med prosjektet. Dere får deretter et garantibevis.

Vi sender ikke siste faktura før sluttbefaring er utført og vi vet at dere er fornøyde med det som har blitt gjort. 

Slik kommer dere i gang

1

Bestill gratis befaring

Bruk skjemaet på nettsiden, send e-post eller ring for å avtale gratis befaring.
2

Avtale tid

Vi kontakter dere for å få informasjon om oppdraget og å avtale tidspunkt for befaringen.
3

Vi kommer på befaring

Vi kommer til avtalt tidspunkt og ser hva prosjektet omfatter. I fellesskap finner vi de beste løsningene.
4

Vi sender dere tilbud

Etter befaringen så vil vi sende dere et tilbud som er tilpasset deres behov.

Tidligere prosjekter

Se prosjektet

Valhallveien

Se prosjektet

Utsikten Lier

Se prosjektet

Treskeveien