Buma Logo

Om oss

Om Buma

Hvorfor velge oss?

Prosjekt er en prosess

Hvert prosjekt er en prosess som kan planlegges nøye og det kan settes presise mål. En individuell tilnærming til hvert prosjekt og et erfarent team gjør at vi hjelper kunden til å gå gjennom denne prosessen uten unødvendige problemer og med det tiltenkte resultatet.

Langsiktig garanti

Vi samarbeider med ledende produsenter som Jotun, Nordsjo, Flugger som lager spesialrapporter for oss for hvert eneste prosjekt. Vi utfører alle jobber etter deres retningslinjer, noe som gir kunden sikkerhet for en langsiktig produsentgaranti. Opp til 12 år!

Referanser

Her kan du lese noen av referansene våres.
Svært fornøyde kunder!

Gudrun-Moestuens-vei

Hvem er vi?

Kvaliteten på utførte byggtjenester er ofte tvilsom. Man leter etter firmaer som vil gjøre jobben sin godt, men som ikke vil etterlate kunden med uorden. Derfor dukket vi opp på markedet. 

Vi er et lite selskap hvor kvalitet er det viktigste. Vi stoler kun på egne kvalifiserte medarbeidere, noe som muliggjør god kommunikasjon og organisering. Vi bruker kun materialer fra de beste produsentene som vi har tett samarbeid med. Kvaliteten på tjenestene våre bevises best av en rekke referanser som finnes på nettstedet vårt.

Alt starter med en samtale!

Det beste er å snakke med oss.
Under den gratise befaringen kan du sjekke kompetansen vår og se etter innledende løsninger som for øyeblikket er de viktigste for deg.

Spesial Utvalgt Maling

Vi bruker spesial utvalgt maling for å oppnå best mulig resultat, det gjør at malingen holder lenger og er mer slitesterk.

Fornøyde kunder uansett

Kundene våres er alltid fornøyde. Vi gjør alt for å oppnå det beste resultatet og renslighet etter utført arbeid er noe vi setter først.

Alltid fornøyde kunder
100%

Vi gjør vårt aller beste for at kunden skal være fornøyd til enhver tid!

Rengjøring etter arbeid
100%

Rengjøring etter at arbeid er utført er noe vi setter som det viktigste av arbeidet!

Svært dyktige ansatte
100%

Våre ansatte er erfarene og dyktige!

Kontakt oss

Kontakt oss for en gratis befaring

Adresse

Linderudsletta 1, 0593 Oslo

Email:

post@buma.no

Telefon:

+47 40 49 33 06

Takk for din henvendelse

Gudrun-Moestuens-vei

Vi vil ta kontakt med deg veldig snart.

Dersom du i mellomtiden skulle ha spørsmål, kan du kontakte oss på +47 40 49 33 06 eller laste ned vår brosjyre.