Om oss

Buma tilbyr profesjonelle tjenester innen maling og oppussing. Vi har 17 års erfaring i bransjen. Våre tjenester tilbys borettslag i hele Viken. Du kan stole på oss.
BUMA

Noen få ord om firmaet vårt.

Buma ble etablert som et svar på markedets etterspørsel etter raske og profesjonelle maler- og oppussingstjenester. Buma er en norsk bedrift som ble skapt av et team av polske fagfolk. Bedriften ble stiftet i 2018 og har allerede fullført mange oppdrag for norske kunder. Som fagpersoner og eiere av Buma, har vi over 17 års erfaring i malerbransjen. Vi benytter kun egne kompetente medarbeidere som vi har tillit til og kan betro arbeid til. Buma bruker ikke underleverandører, noe som gjør at vi alltid har kontroll på hele prosessen.

Vår historie går lengre tilbake enn 2018 – før etableringen av Buma arbeidet vi som underleverandører til store norske malerfirmaer. Nå, med direkte kontakt med oppdragsgiver/byggherre og eget tilsyn med arbeidet, kan vi utføre arbeidet raskere, mer effektivt og fremfor alt fullt ut profesjonelt. Fagkompetanse er vår viktigste ressurs. Da borettslag og eiendomsforvaltere er vår forbeholdte kundegruppe, er det lett for oss å sette oss inn i både behov og utfordringer.

Vår styrke-

  • Fast pris.
  • Ingen underleverandører.
  • Punktlighet.
  • Samarbeid med ledende produsenter.
Maling og oppussing av fasader og trappeoppganger

Er du eiendomsforvalter
og har flere spørsmål?
Kontakt oss!