OM OSS

Kvaliteten på utførte byggtjenester er ofte tvilsom. Man leter etter firmaer som vil gjøre jobben sin godt, men som ikke vil etterlate kunden med uorden. Derfor dukket vi opp på markedet. Vårt motto er ren profesjonalitet. Vi er et erfarent team som bruker materialer av høyeste kvalitet og det beste utstyret som er tilgjengelig på markedet. Vi verdsetter våre ansatte fordi atmosfæren, vi jobber i, er viktig for oss.

Vi driver med omfattende maling av innvendige vegger og ytre fasader og elevasjoner. Før maling forbereder vi overflaten ved å fjerne smuss, ved å bruke avfettings- og vaskeprodukter fra velprøvde leverandører som tilbyr produkter av høy kvalitet. Vi rengjør fasaden med et høytrykksrenser, og garanterer fjerning av gamle smuss. Vi beskytter alle slags flater (vinduer, lamper, gulv osv.)

Etter en slik forberedelse av overflaten starter vi med grundig maling, og forhindrer dannelsen av synlige skjøter i de påførte lagene. Vi bruker profesjonell maling av høyeste kvalitet som sikrer fargenes holdbarhet og beskytter overflaten mot værforhold.

LANGSIKTIG GARANTI

Det som skiller vårt firma er en langsiktig garanti, takket være bruken av
spesial utvalgte malinger. Vi ønsker at kunden skal være fornøyd med samarbeidet både i begynnelsen og slutten av tjenestene som vi tilbyr. Det er referanser på nettstedet som best bekrefter kvaliteten på arbeidet vårt. Fordelen, med å jobbe med oss, ​​er orden vi etterlater etter utført arbeid. Vi setter renslighet på første plass.

Vi er der for mennesker, og tar vare på rensligheten i omgivelsene