Prosess

Buma tilbyr en helhetlig løsning for renoveringsprosjekt i ditt sameie. Fra gratis befaring til skreddersydd tilbud og effektiv bygging, sikrer vi en trygg og tilfredsstillende prosess.
1

Gratis befaring

En av våre eksperter kommer hjem til sameiet ditt, går gjennom prosjektets omfang og hvilke mål dere har. Vi finner sammen ut av hvilke løsninger som vil være best og som vil løse problemet deres.

Målet vårt med befaringen er å ha mest mulig informasjon for å sende et tilbud som er tilpasset dere.

2

Tilpasset tilbud

Dere får et gratis og uforpliktende tilbud med alle tiltakene som burde gjøres. Tiltakene er noe dere kan utføre med hvilken som helst leverandør og vi er alltid ærlige på hva som faktisk burde gjøres.

Vi kommer derfor ikke til å sende et tilbud kun med tiltak som er lønnsomt for oss.

Tilbudet inkluderer også en rapport fra produsentene.

3

Fremdriftsplan

Så fort sameiet har godkjent tilbudet, får dere en fremdriftsplan med oversikt over hvor mange som skal jobbe der, hvilket område som skal startes på og hvilke steg som kommer til å skje.

Vi fokuserer på å gjøre byggingprosessen så smidig som mulig. Dette betyr at vi blant annet ser hvordan vi kan bruke så lite plass som mulig om gangen.

4

Bygging starter

Når alt er klart, kommer våre ansatte for å starte renoveringen. Vi varsler alle beboere med lapper på bygningen i forkant.

Buma er en totalentreprenør og vi gjør derfor alt arbeidet med egne ansatte. Dette gjør at vi ikke har behov for å leie inn arbeidskraft, noe som gjør hele prosessen forutsigbar og kontrollert.

Under hele prosjektet blir du holdt oppdatert på hvor langt i fremdriftsplanen vi er slik at du alltid vet det neste steget.

5

Sluttbefaring

Når prosjektet er ferdig, kommer vi på en sluttbefaring for å se at alt er som det skal og at dere er fornøyd med prosjektet. Dere får deretter et garantibevis.

Vi sender ikke siste faktura før sluttbefaring er utført og vi vet at dere er fornøyde med det som har blitt gjort. 

Slik kommer du i gang

1

Bestill gratis befaring

Bruk skjemaet på nettsiden, send e-post eller ring for å bestille gratis befaring.
2

Avtale tid

Vi kontakter deg deretter for å finne ut av når det passer best at vi kommer.
3

Vi kommer på befaring

Vi kommer til avtalt tid og ser hva prosjektet går ut på for å finne de beste løsningene.

Se hva kundene våre sier

Audun HageskalSameiet Schweigaards gate 78
Read More
BUMA har levert førsteklasses arbeid og service for sameiet fra første kontakt. Til tross for korte varsler fra sameiet når det gjelder ønsker, har BUMAs arbeid aldri stoppet opp eller blitt forsinket på noen måte. Daglig leder Rafal svarer raskt på forespørsler og leverer service av høy kvalitet. De gangene sameiet har vært usikre på løsninger, har han kommet med faglige vurderinger av materialbruk og hva som vil gi best resultat, lengst levetid og på den måten være best økonomisk for sameiet og den gamle bygården. Vi valgte BUMA på grunn av et godt førsteinntrykk, gode referanser og en god pris. Med på kjøpet fikk vi svært god oppfølging, raskt og nøyaktig utført arbeid og et resultat vi er svært fornøyde med. På bakgrunn av dette kan vi på det sterkeste anbefale BUMA til andre.
Anne-Lise Risnes AndersenÅrvoll Senter borettslag
Read More
Buma A/S malte i juni/juli 2019 borettslagets 3 blokker – hver på 3 etasjer. Blokkene har fasade med trepanel som ble vasket og malt med to strøk. Vår erfaring er at så vel befaring, innlevering av skriftlig anbud vedlagt nødvendig dokumentasjon foregikk på en profesjonell, rask og ryddig måte, samt oppfølging underveis og sluttbefaring. Vi var meget fornøyd med arbeidet som ble utført og fikk også svært gode tilbakemeldinger fra beboerne på malerne. De var svært hyggelige og imøtekommende. Det ble også satt stor pris på at de ryddet etter seg hver dag. Arbeidet ble utført i forespeilet tidsrom og til avtalt pris. Vi anbefaler gjerne Buma. For mer informasjon, ta kontakt med undertegnede..
Sindre LærumLanderokollen Boligsameie
Read More
Vi valgte BUMA til fasaderehhabilitering av alle bygninger i våres sameie med 60 seksjonert i 8 bygninger. Vi valgte BUMA etter flere tilbudsrunder basert på oppgavebeskrivelsen hvor de svarte ut profesjonelt på alle oppgaver, viste pålitelighet, og kunde vise til gode referanser og dokumentert erfaring på alle punkter involvert i jobben. BUMA fungere som totalentreprenør av overflatebehandling hvor hovedparten av jobben var forbehandling og maling av fasader i panel, mur, metal. De har hele veien jobbet hardt og nøyaktig, og kommunisert ekstremt godt. Det har vart god kvalitet, de har ryddet godt etter seg og generelt vist veldig stor profesjonalitet i jobben. Anbefales å det sterkeste. Med vennlig hilsen
Karl FischerSameiet Spinnerikroken 10 & 12
Read More
BUMA AS har hatt i oppdrag å vaske og male trefasadene på 2 blokker på 5 etasjer og 38 leiligheter for Sameiet Spinnerikroken 10 & 12 i Fredrikstad. BUMA leverte det klart beste anbudet prismessig, men også ved uoppfordret å oversende underliggende dokumentasjon som viste at de var i stand til å utføre jobben som innebar å jobbe i store høyder. Det var veldig betryggende og ga et godt førsteinntrykk da HMS var viktig for oss. Jobben ble utført på en veldig tilfredsstillende og hensynsfull måte med lift og stillas. Vi opplevde BUMA AS som svært ryddige og imøtekommende. Håndverkerne var dyktige, men også vennlige og hyggelige, noe som verdsettes i et sameie med mange beboere. Arbeidene ble utført i god tid innen avtalt frist og uten ekstra kostnader. Vi er svært fornøyde med resultatet og gir BUMA AS våre beste anbefalinger.
Tor LangballeBorettslaget Frederik Haslunds gate 2
Read More
Vi er veldig fornøyd med BUMA; De var svært ryddige og hadde ordnet alt søknader og papirer før vi begynte. De var soleklart best på pris, og kunne gjøre både pussing, palling, fliser og linoleum som var et stort pluss. De var veldig imøtekommende på endringer vi ville gjøre, og småting vi ville ha ha litt anderledes, selv om det måtte gjøres om igjen. All ekstraarbeidet og materialer var også til en svært bra pris. Nå prøver vi faktisk å finne et nytt prosjekt å gjøre siden det gikk så bra med dette!
Kim Robin LundEierseksjonssameiet Hagebyen 2
Read More
Buma AS har nylig malt fasadene i vårt borettslag. Allerede i anbudsprosessen fremsto Buma som pålitelige i form av et detaljert tilbud etter en nøye befaring. Jobben ble utført på en god måte og til en konkurransedyktig pris. Samtidig var Buma behjelpelige med fargeprøver, ekstra vask ol. for å sikre at jobben ble utført på en god måte. Vi kan anbefale Buma AS.
Previous
Next

Tidligere prosjekter

Se prosjektet

Valhallveien

Se prosjektet

Utsikten Lier

Se prosjektet

Treskeveien

Ta første steget for å komme i gang