Prosess

Buma tilbyr en helhetlig løsning for renoveringsprosjekt i ditt sameie. Fra gratis befaring til skreddersydd tilbud og effektiv bygging, sikrer vi en trygg og tilfredsstillende prosess.
1

Gratis befaring

En av våre medarbeidere kommer til deres boligselskap og går igjennom prosjektet, da med hensyn på omfang, avgrensninger og hvilket mål dere har. I fellesskap finner vi ut av hvilke løsninger som kan være best for dere.

Vårt mål med befaringen er å samle inn riktig informasjon, slik at vi kan gi dere et tilbud som er best mulig tilpasset behovet deres.

2

Tilpasset tilbud

Dere vil motta et uforpliktende og spesifisert tilbud med alle tiltakene som ønskes gjort. De forskjellige tiltakene er kan dere velge å bestille samlet, deler av de eller et og et.

Tilbudet inkluderer også en rapport fra produsentene som vi benytter.

3

Kontrakt og fremdriftsplan

Så snart boligselskapet har akseptert tilbudet, så vil vi utarbeide Norsk standard byggblankett 3501. I tillegg vil en detaljert fremdriftsplan utarbeides, denne viser hvor og når de forskjellige arbeidene vil finne sted.

Vi fokuserer på å gjøre prosjektgjennomføringen så smidig som mulig og forsøker hele tiden å gjøre belastningen så lav som mulig for beboerne.

4

Oppstart og gjennomføring

Før oppstart varsler boligselskapet om arbeidene som skal skje til beboerne. I tillegg vil vi henge opp informasjon om prosjektet der det er hensiktsmessig.


Buma er en totalentreprenør og vi bruker bare egne ansatte. Siden vi ikke bruker innleie, så blir prosjektgjennomføringen mer forutsigbar og kontrolllert.

Vi holdere dere kontinuerlig oppdatert på fremdriften, slik at beboere kan informeres om hva som skjer til enhver tid.

5

Sluttbefaring

Det gjennomføres alltid en sluttbefaring før prosjektet avsluttes for å avdekke om det er noen feil og mangler. Vi tilstreber alltid at det ikke er noen feil og mangler, men er det noen så vil disse utbedres umiddelbart og før sluttfaktura sendes. Prosjektet avsluttes alltid med en signert overtakelsesprotokoll av begge parter. Det vil også utstedes et garantibevis på prosjektet.

Slik kommer dere i gang

1

Bestill gratis befaring

Bruk skjemaet på nettsiden, send e-post eller ring for å avtale gratis befaring.
2

Avtale tid

Vi kontakter dere for å få informasjon om oppdraget og å avtale tidspunkt for befaringen.
3

Vi kommer på befaring

Vi kommer til avtalt tidspunkt og ser hva prosjektet omfatter. I fellesskap finner vi de beste løsningene.
4

Vi sender dere tilbud

Etter befaringen så vil vi sende dere et tilbud som er tilpasset deres behov.

Se hva kundene våre sier

Audun HageskalSameiet Schweigaards gate 78
Les mer
BUMA har levert førsteklasses arbeid og service for sameiet fra første kontakt. Til tross for korte varsler fra sameiet når det gjelder ønsker, har BUMAs arbeid aldri stoppet opp eller blitt forsinket på noen måte. Daglig leder Rafal svarer raskt på forespørsler og leverer service av høy kvalitet. De gangene sameiet har vært usikre på løsninger, har han kommet med faglige vurderinger av materialbruk og hva som vil gi best resultat, lengst levetid og på den måten være best økonomisk for sameiet og den gamle bygården. Vi valgte BUMA på grunn av et godt førsteinntrykk, gode referanser og en god pris. Med på kjøpet fikk vi svært god oppfølging, raskt og nøyaktig utført arbeid og et resultat vi er svært fornøyde med. På bakgrunn av dette kan vi på det sterkeste anbefale BUMA til andre.
Anne-Lise Risnes AndersenÅrvoll Senter borettslag
Les mer
Buma A/S malte i juni/juli 2019 borettslagets 3 blokker – hver på 3 etasjer. Blokkene har fasade med trepanel som ble vasket og malt med to strøk. Vår erfaring er at så vel befaring, innlevering av skriftlig anbud vedlagt nødvendig dokumentasjon foregikk på en profesjonell, rask og ryddig måte, samt oppfølging underveis og sluttbefaring. Vi var meget fornøyd med arbeidet som ble utført og fikk også svært gode tilbakemeldinger fra beboerne på malerne. De var svært hyggelige og imøtekommende. Det ble også satt stor pris på at de ryddet etter seg hver dag. Arbeidet ble utført i forespeilet tidsrom og til avtalt pris. Vi anbefaler gjerne Buma. For mer informasjon, ta kontakt med undertegnede..
Sindre LærumLanderokollen Boligsameie
Les mer
Vi valgte BUMA til fasaderehhabilitering av alle bygninger i våres sameie med 60 seksjonert i 8 bygninger. Vi valgte BUMA etter flere tilbudsrunder basert på oppgavebeskrivelsen hvor de svarte ut profesjonelt på alle oppgaver, viste pålitelighet, og kunde vise til gode referanser og dokumentert erfaring på alle punkter involvert i jobben. BUMA fungere som totalentreprenør av overflatebehandling hvor hovedparten av jobben var forbehandling og maling av fasader i panel, mur, metal. De har hele veien jobbet hardt og nøyaktig, og kommunisert ekstremt godt. Det har vart god kvalitet, de har ryddet godt etter seg og generelt vist veldig stor profesjonalitet i jobben. Anbefales å det sterkeste. Med vennlig hilsen
Karl FischerSameiet Spinnerikroken 10 & 12
Les mer
BUMA AS har hatt i oppdrag å vaske og male trefasadene på 2 blokker på 5 etasjer og 38 leiligheter for Sameiet Spinnerikroken 10 & 12 i Fredrikstad. BUMA leverte det klart beste anbudet prismessig, men også ved uoppfordret å oversende underliggende dokumentasjon som viste at de var i stand til å utføre jobben som innebar å jobbe i store høyder. Det var veldig betryggende og ga et godt førsteinntrykk da HMS var viktig for oss. Jobben ble utført på en veldig tilfredsstillende og hensynsfull måte med lift og stillas. Vi opplevde BUMA AS som svært ryddige og imøtekommende. Håndverkerne var dyktige, men også vennlige og hyggelige, noe som verdsettes i et sameie med mange beboere. Arbeidene ble utført i god tid innen avtalt frist og uten ekstra kostnader. Vi er svært fornøyde med resultatet og gir BUMA AS våre beste anbefalinger.
Tor LangballeBorettslaget Frederik Haslunds gate 2
Les mer
Vi er veldig fornøyd med BUMA; De var svært ryddige og hadde ordnet alt søknader og papirer før vi begynte. De var soleklart best på pris, og kunne gjøre både pussing, palling, fliser og linoleum som var et stort pluss. De var veldig imøtekommende på endringer vi ville gjøre, og småting vi ville ha ha litt anderledes, selv om det måtte gjøres om igjen. All ekstraarbeidet og materialer var også til en svært bra pris. Nå prøver vi faktisk å finne et nytt prosjekt å gjøre siden det gikk så bra med dette!
Kim Robin LundEierseksjonssameiet Hagebyen 2
Les mer
Buma AS har nylig malt fasadene i vårt borettslag. Allerede i anbudsprosessen fremsto Buma som pålitelige i form av et detaljert tilbud etter en nøye befaring. Jobben ble utført på en god måte og til en konkurransedyktig pris. Samtidig var Buma behjelpelige med fargeprøver, ekstra vask ol. for å sikre at jobben ble utført på en god måte. Vi kan anbefale Buma AS.
Previous
Next

Tidligere prosjekter

Se prosjektet

Valhallveien

Se prosjektet

Utsikten Lier

Se prosjektet

Treskeveien

Ta første steget for å komme i gang