Miljø

Hos BUMA AS er vi dedikert til å redusere vår klima- og miljøpåvirkning gjennom kontinuerlig forbedring av våre tjenester.

Forpliktet til bærekraft og innovasjon

Hos BUMA AS er vi dedikerte til å kontinuerlig forbedre energieffektiviteten i alle våre operasjoner, fra kontorarbeid til feltarbeid. Vi implementerer tiltak som bruk av energieffektive apparater og optimalisering av våre transportløsninger for å redusere drivstofforbruket, noe som bidrar til en mer bærekraftig drift.

Vi har strenge avfallsstyringsprosedyrer på plass for å minimere avfallsmengden. Resirkulering og gjenbruk er integrerte deler av våre daglige rutiner, og vi er alltid på jakt etter nye og innovative måter å redusere avfall på.

BUMA AS er forpliktet til å bygge en grønnere fremtid. Vi vil fortsette å implementere og forbedre våre bærekraftsinitiativer, samtidig som vi utforsker nye muligheter for å minimere vår miljøpåvirkning. Vi tror på kraften i samarbeid og fellesskap for å nå våre miljømål, og inviterer deg til å være en del av denne viktige reisen.

Vi oppfordrer alle våre interessenter til å komme med forslag til hvordan vi kan forbedre vår klima- og miljøpåvirkning. Har du ideer eller innspill? Send dem til oss på post@buma.no. Dine innspill er uvurderlige for oss, og vi ser frem til å høre fra deg. Sammen kan vi gjøre en betydelig forskjell.