Male Sameie og borettslag

Gi fasaden nytt liv med et profesjonelt malerfirma

Med lang erfaring, fornøyde kunder og godt utarbeidede prosess, har vi det som trengs for å gjøre prosjektet så enkelt og rydding som mulig.

1

Sikrer beboers bomiljø

Buma gjør vedlikeholdet enkelt og smidig for beboere. Vi forsøker å sikre god tilkomst for alle, hele tiden.
2

Fastpris med garanti

Dere får fastpris på prosjektet. Dette sikrer at det ikke kommer uventende kostnader og bidrar til enklere finansieringen. Samtidig får dere 5-års garanti på arbeidet og mellom 10-16 års produsentgaranti på materialene.
3

Vi tar hånd om alt

Med 17 års erfaring og 150 prosjekter bak oss, så sørger vi for en problemfri prosess for dere, som oppfyller alle krav til kvalitet, kostnad og som blir levert til avtalt tid.

Vi vet det er krevende å gjennomføre et prosjekt i et boligselskap

Mye støy og begrenset tilgang

Vedlikeholdsprosjekter i boligselskaper kan medføre betydelig med støy og avstengte områder, noe som er belastende for beboerne. Dette forsøker vi å ivareta igjennom god planlegging, kommunikasjon og varsling.

Uventende ekstra kostnader og dårlig planlegging

Ved gjennomføring av større prosjekter så kommer det ofte ekstra kostnader og i noen tilfeller er det utfordrende å levere til avtalt tid. Vi utfører alltid arbeidene på fastpris og alle endringer/tillegg varsles til dere og ingenting utføres uten deres aksept. Vi planlegger våre arbeider godt og har alltid en realistisk fremdriftsplan som gjør at våre arbeider blir levet til avtalt tid.

Dårlig kvalitet og sikkerhet

Kvalitet står høyt til oss og vi legger vår sjel i å levere prosjekter uten feil og mangler. I tillegg skal dere som byggherre være trygge på at sikkerheten blir ivaretatt under gjennomføringen. Både for arbeiderne og beboere.

Boligselskapet og beboere er vår første prioritet

Buma gjør vedlikeholdsprosjektet sikkert for boligselskapet og beboerne. Med lang erfaring og godt utarbeidede prosedyrer har vi søkelys på følgende for å gjøre prosjektet så enkelt og rydding som mulig:
1

Gratis befaring

En av våre medarbeidere kommer til deres boligselskap og går igjennom prosjektet, da med hensyn på omfang, avgrensninger og hvilket mål dere har.

2

Tilpasset tilbud

Dere vil motta et uforpliktende og spesifisert tilbud med alle tiltakene som ønskes gjort. De forskjellige tiltakene er kan dere velge å bestille samlet, deler av de eller et og et.

3

Kontrakt og fremdriftsplan

Vi utarbeider Norsk standard byggblankett 3501. I tillegg vil en detaljert fremdriftsplan utarbeides, denne viser hvor og når de forskjellige arbeidene vil finne sted.

4

Oppstart og gjennomføring

Før oppstart varsler boligselskapet om arbeidene som skal skje til beboerne.Vi holdere dere kontinuerlig oppdatert på fremdriften, slik at beboere kan informeres om hva som skjer til enhver tid.

5

Sluttbefaring

Det gjennomføres alltid en sluttbefaring før prosjektet avsluttes for å avdekke om det er noen feil og mangler. Prosjektet avsluttes alltid med en signert overtakelsesprotokoll av begge parter. Det vil også utstedes et garantibevis på prosjektet.

Bestill gratis befaring

Skriv inn kontaktinformasjonen din

Hvor skal vi komme på befaring?

Dette steget er valgfritt

Vil du legge til mer informasjon?