Murfasade

Murfasader krever en spesiell tilnærming. Med lang erfaring, vet vi hva som kreves for deres fasade og vi tilbyr alt murfasaden trenger. 

Vårt mål er å gjøre prosessen enklest mulig for dere, og sørge for at dere er fornøyde med resultatet.

Vedlikehold murfasaden og gi den nytt liv med våre spesialiserte tjenester

Murfasader kan være følsomme for fukt, men holder seg i lang tid om dere vedlikeholder og raskt reparerer eventuelle skader. Problemet er om det først blir skader, da de ikke kan repareres innenfra. Dere kan måtte fjerne murpuss og bakenforliggende isolering, og det kan bli svært kostbart.

Vedlikehold av murfasaden er viktig og det gjøres ved at murpuss som har løsnet, sprukket, har hull, ujevnheter eller misfarging repareres. Deretter vil overflatebehandling av murfasaden sikre at levetiden forlenges.

Maling av Fasade

Å male en murfasade kan virke enkelt, men valg av riktige materialer og teknikker er avgjørende for å unngå skade. 

Maling av vinduer og dører

Vinduene og dørene deres fortjener en god behandling. Fra vask og rengjøring til ferdigbehandling tar vi vare på hver detalj for å forlenge levetiden og å bevare et fint uttrykk.

Rigging av stillas og bruk av lift

Arbeider i høyden krever spesiell kompetanse og utstyr. Vi sørger for at arbeidene blir utført på en trygg og god måte, både for våre arbeidere og deres beboere.

Utskiftning av takrenner og nedløp

Takrenner og nedløp spiller en viktig rolle for å lede vannet bort fra byggets fasade. Skadet takrenne eller uheldig montering kan føre til fuktskader på blant annet husvegg og grunnmur, fordi vannet ikke ledes bort i tilstrekkelig grad. Vi vurderer deres nåværende og kommer med gode løsninger for deres fasade.

Utskiftning av vinduer og dører

Vinduer og dører skal ha tilstrekkelighet tetthet, som skal redusere varmetapet og hindre inntregning av vann ved nedbør og vind (slagregn). I tillegg skal vinduer og dører tilfredsstille krav til energieffektivitet og forsvarlig energibruk i bygninger.

Vi måler og installerer vinduer og dører med presisjon. Dette vil gi dere moderne og energieffektive løsninger.

Vask av fasade og tak

Vask av tak og fasade er et viktige tiltak for å sikre et godt vedlikehold. Sot, løv og bioavfall samler seg på tak og det er viktig at dette fjernes regelmessig. I ytterste konsekvens kan mose i kombinasjon med fuktighet føre til at taksteinen sprekker opp om vinteren, da mosen fryser og utvides. Da mister taksteinen sin funksjon og det er fare for vanninntregning.

Skitt og smuss forringer malingsfilmen og overflatene generelt og gir gode vekstbetingelser for grønske og svertesopper. Dette ser skjemmende ut og bryter ned overflaten på fasaden.

Slik kommer dere i gang

1

Bestill gratis befaring

Bruk skjemaet på nettsiden, send e-post eller ring for å avtale gratis befaring.
2

Avtale tid

Vi kontakter dere for å få informasjon om oppdraget og å avtale tidspunkt for befaringen.
3

Vi kommer på befaring

Vi kommer til avtalt tidspunkt og ser hva prosjektet omfatter. I fellesskap finner vi de beste løsningene.
4

Vi sender dere tilbud

Etter befaringen så vil vi sende dere et tilbud som er tilpasset deres behov.

Prosjekter

Se prosjektet

Valhallveien

Se prosjektet

Utsikten Lier

Se prosjektet

Treskeveien

Se hva kundene våre sier

Audun HageskalSameiet Schweigaards gate 78
Les mer
BUMA har levert førsteklasses arbeid og service for sameiet fra første kontakt. Til tross for korte varsler fra sameiet når det gjelder ønsker, har BUMAs arbeid aldri stoppet opp eller blitt forsinket på noen måte. Daglig leder Rafal svarer raskt på forespørsler og leverer service av høy kvalitet. De gangene sameiet har vært usikre på løsninger, har han kommet med faglige vurderinger av materialbruk og hva som vil gi best resultat, lengst levetid og på den måten være best økonomisk for sameiet og den gamle bygården. Vi valgte BUMA på grunn av et godt førsteinntrykk, gode referanser og en god pris. Med på kjøpet fikk vi svært god oppfølging, raskt og nøyaktig utført arbeid og et resultat vi er svært fornøyde med. På bakgrunn av dette kan vi på det sterkeste anbefale BUMA til andre.
Anne-Lise Risnes AndersenÅrvoll Senter borettslag
Les mer
Buma A/S malte i juni/juli 2019 borettslagets 3 blokker – hver på 3 etasjer. Blokkene har fasade med trepanel som ble vasket og malt med to strøk. Vår erfaring er at så vel befaring, innlevering av skriftlig anbud vedlagt nødvendig dokumentasjon foregikk på en profesjonell, rask og ryddig måte, samt oppfølging underveis og sluttbefaring. Vi var meget fornøyd med arbeidet som ble utført og fikk også svært gode tilbakemeldinger fra beboerne på malerne. De var svært hyggelige og imøtekommende. Det ble også satt stor pris på at de ryddet etter seg hver dag. Arbeidet ble utført i forespeilet tidsrom og til avtalt pris. Vi anbefaler gjerne Buma. For mer informasjon, ta kontakt med undertegnede..
Sindre LærumLanderokollen Boligsameie
Les mer
Vi valgte BUMA til fasaderehhabilitering av alle bygninger i våres sameie med 60 seksjonert i 8 bygninger. Vi valgte BUMA etter flere tilbudsrunder basert på oppgavebeskrivelsen hvor de svarte ut profesjonelt på alle oppgaver, viste pålitelighet, og kunde vise til gode referanser og dokumentert erfaring på alle punkter involvert i jobben. BUMA fungere som totalentreprenør av overflatebehandling hvor hovedparten av jobben var forbehandling og maling av fasader i panel, mur, metal. De har hele veien jobbet hardt og nøyaktig, og kommunisert ekstremt godt. Det har vart god kvalitet, de har ryddet godt etter seg og generelt vist veldig stor profesjonalitet i jobben. Anbefales å det sterkeste. Med vennlig hilsen
Karl FischerSameiet Spinnerikroken 10 & 12
Les mer
BUMA AS har hatt i oppdrag å vaske og male trefasadene på 2 blokker på 5 etasjer og 38 leiligheter for Sameiet Spinnerikroken 10 & 12 i Fredrikstad. BUMA leverte det klart beste anbudet prismessig, men også ved uoppfordret å oversende underliggende dokumentasjon som viste at de var i stand til å utføre jobben som innebar å jobbe i store høyder. Det var veldig betryggende og ga et godt førsteinntrykk da HMS var viktig for oss. Jobben ble utført på en veldig tilfredsstillende og hensynsfull måte med lift og stillas. Vi opplevde BUMA AS som svært ryddige og imøtekommende. Håndverkerne var dyktige, men også vennlige og hyggelige, noe som verdsettes i et sameie med mange beboere. Arbeidene ble utført i god tid innen avtalt frist og uten ekstra kostnader. Vi er svært fornøyde med resultatet og gir BUMA AS våre beste anbefalinger.
Tor LangballeBorettslaget Frederik Haslunds gate 2
Les mer
Vi er veldig fornøyd med BUMA; De var svært ryddige og hadde ordnet alt søknader og papirer før vi begynte. De var soleklart best på pris, og kunne gjøre både pussing, palling, fliser og linoleum som var et stort pluss. De var veldig imøtekommende på endringer vi ville gjøre, og småting vi ville ha ha litt anderledes, selv om det måtte gjøres om igjen. All ekstraarbeidet og materialer var også til en svært bra pris. Nå prøver vi faktisk å finne et nytt prosjekt å gjøre siden det gikk så bra med dette!
Kim Robin LundEierseksjonssameiet Hagebyen 2
Les mer
Buma AS har nylig malt fasadene i vårt borettslag. Allerede i anbudsprosessen fremsto Buma som pålitelige i form av et detaljert tilbud etter en nøye befaring. Jobben ble utført på en god måte og til en konkurransedyktig pris. Samtidig var Buma behjelpelige med fargeprøver, ekstra vask ol. for å sikre at jobben ble utført på en god måte. Vi kan anbefale Buma AS.
Previous
Next

Andre tjenester

Kom i gang med Prosjektet ditt