Tre-fasade

Buma utfører tjenestene du trenger for tre-fasade i ditt sameie. Dette inkluderer:
Maling, bytting av kledning, skifte vinduer & dører, rigge stillas & lift, bytte takrenner, vaske fasade.

Gi Tre-Fasaden Nytt Liv Med Våre Spesialiserte Tjenester

Hos Buma forstår vi at tre-fasaden ikke bare er et visuelt uttrykk, men en avgjørende del av bygningens integritet. Våre spesialiserte tjenester dekker alle aspekter av tre-fasade, helt fra rengjøring til bytte av fasade, med detaljert omsorg som reflekterer bygningens skjønnhet og funksjonalitet.

Vi kombinerer lang erfaring, høy kvalitet, og dedikert service for at du skal bli stolt av sameiet ditt.

Maling av tre fasade

Maling av tre-fasade er ikke bare en kunst; det er en måte å beskytte og fremheve treets naturlige skjønnhet. Med vår erfaring kan vi gi treverket akkurat den behandlingen det trenger.
MALING AV TRE FASADE BUMA

Bytte av kledning

Ønsker du å beskytte boligen mot vind, regn og sol? Da kan bytting av kledning være svaret. Vi vurderer din eksisterende kledning og kommer med den beste løsningen.

MALING AV VINDUER & DØRER

Vinduene og dørene dine fortjener spesialbehandling. Fra rengjøring til ferdigbehandling, tar vi vare på hver detalj for å forlenge levetiden og bevare skjønnheten.

RIGGE STILLAS & BRUK AV LIFT

Arbeid i høyden på din fasade krever spesiell kompetanse og utstyr. Vi sørger for sikker og stabil tilgang til alle deler av fasaden.

UTSKIFTING AV TAKRENNER

Takrennene dine spiller en viktig rolle. Vi vurderer din nåværende situasjon og gir skreddersydde løsninger som passer din tre-fasade.

UTSKIFTING AV VINDUER & DØRER

Ønsker du mer energieffektive vinduer og dører? Vi måler og installerer med presisjon, og gir deg moderne, energieffektive løsninger.

VASK AV FASADE & TAK

Regelmessig vask av din fasade og tak er viktig for å beholde dens glans. Vi bruker trygge og effektive metoder som er skånsomme på treverket.

Slik kommer du i gang

1

Bestill gratis befaring

Bruk skjemaet på nettsiden, send e-post eller ring for å bestille gratis befaring.
2

Avtale tid

Vi kontakter deg deretter for å finne ut av når det passer best at vi kommer.
3

Vi kommer på befaring

Vi kommer til avtalt tid og ser hva prosjektet går ut på for å finne de beste løsningene.

Prosjekter

Se prosjektet

Valhallveien

Se prosjektet

Utsikten Lier

Se prosjektet

Treskeveien

Se hva kundene våre sier

Audun HageskalSameiet Schweigaards gate 78
Read More
BUMA har levert førsteklasses arbeid og service for sameiet fra første kontakt. Til tross for korte varsler fra sameiet når det gjelder ønsker, har BUMAs arbeid aldri stoppet opp eller blitt forsinket på noen måte. Daglig leder Rafal svarer raskt på forespørsler og leverer service av høy kvalitet. De gangene sameiet har vært usikre på løsninger, har han kommet med faglige vurderinger av materialbruk og hva som vil gi best resultat, lengst levetid og på den måten være best økonomisk for sameiet og den gamle bygården. Vi valgte BUMA på grunn av et godt førsteinntrykk, gode referanser og en god pris. Med på kjøpet fikk vi svært god oppfølging, raskt og nøyaktig utført arbeid og et resultat vi er svært fornøyde med. På bakgrunn av dette kan vi på det sterkeste anbefale BUMA til andre.
Anne-Lise Risnes AndersenÅrvoll Senter borettslag
Read More
Buma A/S malte i juni/juli 2019 borettslagets 3 blokker – hver på 3 etasjer. Blokkene har fasade med trepanel som ble vasket og malt med to strøk. Vår erfaring er at så vel befaring, innlevering av skriftlig anbud vedlagt nødvendig dokumentasjon foregikk på en profesjonell, rask og ryddig måte, samt oppfølging underveis og sluttbefaring. Vi var meget fornøyd med arbeidet som ble utført og fikk også svært gode tilbakemeldinger fra beboerne på malerne. De var svært hyggelige og imøtekommende. Det ble også satt stor pris på at de ryddet etter seg hver dag. Arbeidet ble utført i forespeilet tidsrom og til avtalt pris. Vi anbefaler gjerne Buma. For mer informasjon, ta kontakt med undertegnede..
Sindre LærumLanderokollen Boligsameie
Read More
Vi valgte BUMA til fasaderehhabilitering av alle bygninger i våres sameie med 60 seksjonert i 8 bygninger. Vi valgte BUMA etter flere tilbudsrunder basert på oppgavebeskrivelsen hvor de svarte ut profesjonelt på alle oppgaver, viste pålitelighet, og kunde vise til gode referanser og dokumentert erfaring på alle punkter involvert i jobben. BUMA fungere som totalentreprenør av overflatebehandling hvor hovedparten av jobben var forbehandling og maling av fasader i panel, mur, metal. De har hele veien jobbet hardt og nøyaktig, og kommunisert ekstremt godt. Det har vart god kvalitet, de har ryddet godt etter seg og generelt vist veldig stor profesjonalitet i jobben. Anbefales å det sterkeste. Med vennlig hilsen
Karl FischerSameiet Spinnerikroken 10 & 12
Read More
BUMA AS har hatt i oppdrag å vaske og male trefasadene på 2 blokker på 5 etasjer og 38 leiligheter for Sameiet Spinnerikroken 10 & 12 i Fredrikstad. BUMA leverte det klart beste anbudet prismessig, men også ved uoppfordret å oversende underliggende dokumentasjon som viste at de var i stand til å utføre jobben som innebar å jobbe i store høyder. Det var veldig betryggende og ga et godt førsteinntrykk da HMS var viktig for oss. Jobben ble utført på en veldig tilfredsstillende og hensynsfull måte med lift og stillas. Vi opplevde BUMA AS som svært ryddige og imøtekommende. Håndverkerne var dyktige, men også vennlige og hyggelige, noe som verdsettes i et sameie med mange beboere. Arbeidene ble utført i god tid innen avtalt frist og uten ekstra kostnader. Vi er svært fornøyde med resultatet og gir BUMA AS våre beste anbefalinger.
Tor LangballeBorettslaget Frederik Haslunds gate 2
Read More
Vi er veldig fornøyd med BUMA; De var svært ryddige og hadde ordnet alt søknader og papirer før vi begynte. De var soleklart best på pris, og kunne gjøre både pussing, palling, fliser og linoleum som var et stort pluss. De var veldig imøtekommende på endringer vi ville gjøre, og småting vi ville ha ha litt anderledes, selv om det måtte gjøres om igjen. All ekstraarbeidet og materialer var også til en svært bra pris. Nå prøver vi faktisk å finne et nytt prosjekt å gjøre siden det gikk så bra med dette!
Kim Robin LundEierseksjonssameiet Hagebyen 2
Read More
Buma AS har nylig malt fasadene i vårt borettslag. Allerede i anbudsprosessen fremsto Buma som pålitelige i form av et detaljert tilbud etter en nøye befaring. Jobben ble utført på en god måte og til en konkurransedyktig pris. Samtidig var Buma behjelpelige med fargeprøver, ekstra vask ol. for å sikre at jobben ble utført på en god måte. Vi kan anbefale Buma AS.
Previous
Next

Andre tjenester

Kom i gang med Prosjektet ditt