Maling av trefasader​

Ethvert borettslag ønsker å skape et estetisk tiltalende og holdbart hjemmemiljø. Hos Buma erkjenner vi betydningen av å bevare og forsterke den naturlige skjønnheten i trefasader, en ekspertise vi har finslipt siden vi startet opp i 2017. Med et dedikert team på 20 erfarne malere, er vi spesialister i å forvandle og beskytte trefasader, både for borettslag og private eiendommer.

Profesjonell overflatebehandling for langvarig beskyttelse

Våre overflatebehandlinger er tilpasset for å gi treverket det ønskede utseendet samtidig som det beskytter mot ytre påvirkninger. Vanninntrengning, en av de vanligste årsakene til råte- og soppangrep, blir effektivt hindret, noe som sikrer lengre levetid. Behandlingen gir en vannavvisende overflate som skjermer mot skader utenfra, samtidig som den tillater at fuktighet innenfra kan fordampe raskt. Dette forebygger skadelige opphopninger og bevarer treets helhet.

Estetikk møter funksjonalitet - få en farge som passer deres borettslag

Velg en farge som komplimenterer deres boligkompleks eller borettslag, og la oss bringe fasaden deres til liv. Vår kompetanse sikrer at valgt farge ikke bare ser vakker ut, men også at malingen står imot vær og vind. Gjennom vår grundige tilnærming sørger vi for at fasaden ikke bare er estetisk tiltalende, men også fungerer som et effektivt beskyttelseslag for boligen.

Frisk opp dine trefasader med Buma

La Buma revitalisere din bolig eller borettslag med profesjonell maling av dine trefasader. Vårt team består av profesjonelle og erfarne fagfolk som bringer kvalitet og presisjon til ethvert prosjekt, og som er forpliktet til å levere tjenester av høy kvalitet, til avtalt tid og pris. Vi tilbyr skreddersydde behandlinger som passer perfekt til ditt borettslags unike behov og estetiske preferanser, og som sikrer at fasaden din ikke bare ser bra ut, men også tåler vær og vind. Kontakt oss i dag for gratis befaring, og ta det første skrittet mot en mer tiltalende og holdbar fasade på ditt bygg.

"*" obligatorisk felt

Trinn 1 av 3

Bestill gratis befaring

Skriv inn kontaktinformasjonen din.

Skriv navnet ditt her
For å avtale befaring
Hit blir tilbudet sendt